В 2016 році обсяг реалізації лісопродукції на Закарпатті збільшився на 25%

Читать на русском
Протягом 2016 року обсяг реалізації лісопродукції на Закарпатті склав 567,6 млн грн, що на 113,6 млн грн (або на 25%) більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Протягом дев'яти місяців 2016 року обсяг реалізації лісопродукції на Закарпатті склав 567,6 млн грн, що на 113,6 млн грн, що на 25% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомили в Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, пише УНН, передає «Слово і Діло».

Держлісагентство посилює охорону хвойних лісівКожне новорічне дерево буде сертифіковане, а його походження можна буде дізнатися в онлайн-режимі.

Крім того, як зазначають в управлінні, обсяг реалізації продукції у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року збільшили майже всі підпорядковані підприємства.

За вказаний період закарпатські лісівники підрахували і показник чистого фінансового результату, який згідно запланованого становить 154%. Таким чином, всі підприємства лісомисливського управління Закарпатській області визнані прибутковими.

Нагадаємо, 25 листопада в Закарпатті приїхала робоча група по перевірці законності рубок, виявлених за даними створеної Госгеокадастром інтерактивної карти.

Зазначимо, що раніше Геннадій Москаль попросив депутатів не голосувати за скасування заборони на експорт лісу в ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: