ВСУ проведуть навчання з повітряними стрільбами на півдні України

Читать на русском
У Генштабі заявили про проведення в період з 1 по 2 грудня навчань з повітряними стрільбами

У Генштабі України повідомили про проведення навчань з повітряними стрільбами в південній частині країни в період з 1 по 2 грудня.

Про це йдеться на сторінці командування Повітряних сил України Facebook, передає «Слово і Діло».

Повітряні зйомки будуть проходити виключно у повітряному просторі України, над відкритим морем строго у відповідності з нормами міжнародного права.

Бойовики готують масштабну операцію з дискредитації ЗСУ – ІСУ групі «Інформаційний спротив» розповіли про масштабну провокацію з боку бойовиків, яку вони готують проти ЗСУ.

«В період з 1 по 2 грудня 2016 року, у південній частині України пройдуть науково-дослідні навчання Повітряних Сил Збройних Сил України, під час яких будуть проведені повітряні стрільби. З метою завчасного сповіщення провайдерів авіаційних послуг різних держав, авіакомпаній і екіпажів повітряних суден про небезпеку використання повітряного простору при зазначених повітряних стрільбах в зоні їх проведення, Повітряними Силами Збройних Сил України було заздалегідь підготовлено і опубліковано авіаційне оповіщення», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Міноборони повідомили про початок проекту щодо впровадження рішень на основі інформаційних технологій для Збройних сил України, спрямований на автоматизацію та удосконалення процесів в армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: