ЗСУ випробували новітню радіолокаційну систему

Читать на русском
За оцінкою військових, рухлива трехкоординатная радіолокаційна станція кругового огляду з фазованими антеною ґратами 79К6 Пелікан показала досить високі результати.

Військовослужбовці Збройних сил України в рамках навчань «Рубіж-2016» рухливу трехкоординатну радіолокаційну станцію кругового огляду з фазованими антеною ґратами 79К6 «Пелікан».

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, нову радиалокационную станцію (РЛС) «Пелікан» тестували в умовах максимальних навантажень.

На чому воюють ЗСУ: танк Т-64 БМ «Булат»Для пересування, а також бойових дій українська армія використовує модернізовані на українських підприємствах танки Т-64.

«Спочатку екіпаж РЛС здійснив марш на 120 кілометрів на певну позицію. На полігоні провели заняття по відновленню техніки при її виході з ладу: автомобільною – на марші, а електротехнічної – після застосування зброї.

Після цього відпрацювали розгортання і згортання станції в певний термін і перевірили її можливості бойового застосування», – йдеться в повідомленні.

За оцінкою військових, «Пелікан» показав досить високі результати.

Відзначимо, в Україні створять інноваційну платформу UkrARPA, яка стане аналогом американського Агентства передових оборонних дослідницьких проектост.

Нагадаємо, раніше «Укроборонпром» представив у Раді стратегію реформування ОПК України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: