Бойовики готують масштабну операцію з дискредитації ЗСУ – ІС

Читать на русском
У групі Інформаційний спротив розповіли про масштабну провокацію з боку бойовиків, яку вони готують проти ЗСУ.

Ватажки самопроголошеної «Донецької народної республіки» мають намір передати представникам міжнародних організацій звіти про «злочини» Збройних сил України на Донбасі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Як стверджує нардеп, бойовики підготували ці папери в рамках масштабної операції з дискредитації українських військових.

«Зокрема, ці «звіти» містять звинувачення сил АТО «у вбивстві» понад 4 200 осіб, в тому числі 590 жінок і 73 дітей, а також відомості про пошкодження українськими військами на тимчасово окупованій території Донецької області понад 10 тисяч об'єктів інфраструктури», – заявив Тимчук.

За його словами, в «звітах» також міститься інформація про «незаконне» утримання в українських в'язницях близько 900 «політичних в'язнів».

Нагадаємо, раніше в штабі АТО повідомили про артилерійські обстріли Водяного. Водночас у Службі безпеки України погодилися на обмін у форматі «3 на 1».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: