«Слову і Ділу» 8 років!

Читать на русском
Цього тижня порталу Слово і Діло виповнюється 8 років. У річницю проекту ми вирішили розповісти про те, чого встигли досягти за минулий рік.

Цього тижня команда «Слова і Діла» святкує 8-у річницю існування проекту, і, як годиться іменинникам, ми підбиваємо підсумки цього року й будуємо нові плани.

За минулий рік ми встигли повністю оновити сайт порталу. Звичайно, ми не відстаємо від сучасних технологій, тож тепер наші читачі можуть повною мірою скористатися інтерактивними можливостями нашого сайту завдяки його мобільній версії.

Ми почали співпрацю з провідними політологами й популярними блогерами, чим, безсумнівно, дуже пишаємося.

Також цьогоріч «Слово і Діло» об'єднало сили з ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1». Завдяки цьому щочетверга українські політики особисто й у прямому ефірі коментують власні обіцянки.

Є й світові досягнення: в 2016 році «Слово і Діло» увійшло до всесвітньої Fact-check карти. І ми переконані, що абсолютно заслужено, адже цього року кількість обіцянок, зареєстрованих порталом, перевалила за 40 тисяч.

Новинна складова сайту забезпечила йому потрапляння до топу різноманітних рейтингів українських ЗМІ, а інфографіки порталу, що стали однією з його візитівок, широко використовуються колегами з інших медіа, урядових і громадських організацій.

Але й на цьому ми не зупиняємося. Попереду нові вершини й великі плани, які ми сподіваємося реалізувати разом із нашими читачами. Обіцяємо, що до 9-річчя проекту нам знову буде чим вас здивувати!

З любов'ю, команда ІА «Слово і Діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: