Аваков розповів, чи вдалося оновити Кривоозерський райвідділ поліції

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про результати розформування Кривоозерського райвідділу поліції.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков стверджує, що відділ поліції в Кривому Озері Миколаївської області розформовано повністю.

Про це він заявив в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», повідомляє «Слово і Діло».

«Райвідділ (Кривоозерський – Ред.) розпущений у повному обсязі. Призначено нового начальника райвідділу й набираються туди нові люди. Штат цього райвідділу до цієї події був не сформований, недоукомплектований приблизно на 45%. Зараз цей відділ очолює новообраний молодий патрульний із Миколаєва з вищою освітою й там ведеться набір нових людей», – зазначив міністр.

Водночас, як повідомлялося раніше, за словами начальника Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, підполковника Олексія Попкова, всі посади в цьому райвідділі дійсно були скорочені, але пізніше був введений новий штат, в якому опинилися й старі співробітники.

«Вже проводяться співбесіди, поглиблено вивчаються співробітники, які вже працювали там. Зараз уже відібрані з тих людей, які раніше там працювали, близько 20 осіб, які можуть продовжити службу, інші – будуть звільнені», – заявив Попков.

Щоб розібратися в ситуації докладніше, «Слово і Діло» надіслало відповідний запит і буде уважно стежити за розвитком подій. У разі, якщо інформація про повне оновлення штату підтвердиться, статус обіцянки буде змінений на «виконано».

Нагадаємо, 25 серпня Арсен Аваков пообіцяв, що райвідділ поліції Кривого Озера буде розформований і повністю оновлений. Оскільки приблизно 20 старим співробітникам цього ж райвідділу дозволили продовжити службу, «Слово і Діло» надало цій обіцянці статус «не виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: