Суд переніс засідання з допитом Януковича

Читать на русском
Суддя ростовського суду підтвердив можливість організувати відеодопит Віктора Януковича в зазначений час.

Святошинський районний суд Києва переніс засідання з допитом екс-президента Віктора Януковича на понеділок, 28 листопада.

Про це суддя заявив під час засідання суду в Києві в п'ятницю, передає «Слово і Діло».

«Порадившись на місці, суд вирішив оголосити це судове засідання, яке проводиться в порядку реалізації запиту про надання міжнародної допомоги, на 13:00 за київським часом 28 листопада 2016 року або 14:00 за московським часом», – повідомив він.

Водночас суддя ростовського суду підтвердив можливість організувати відеодопит Віктора Януковича в зазначений час. Екс-президент Віктор Янукович проходить в якості свідка в справі за обвинуваченням п'ятьох колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут» у вбивствах активістів Євромайдану.

Луценко звернувся до Януковича: Welcome to UkraineГенпрокурор закликав побіжного екс-президента приїхати в Київ, де його чекають закон і справедливість.

«Слово і Діло» повідомляло, що ситуація з організацією відеоконференції для допиту Януковича більш вигідна Кремлю, ніж Україні.

Нагадаємо, що висвітлювати допит екс-президента Віктора Януковича, який мав відбутися в режимі відеоконференції в Святошинському районному суді Києва, зареєструвалися 286 журналістів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: