Допит Януковича може відбутися 25 листопада – ГПУ

Читать на русском
Допит екс-президента України Віктора Януковича у режимі відеоконференції у якості свідка у справі Майдану може відбутися 25 листопада.
Віктор ЯнуковичФото з відкритих джерел

Допит екс-президента України Віктора Януковича у режимі відеоконференції у якості свідка у «справі Майдану» може відбутися 25 листопада.

Про це розповів начальник Департамента спецрозслідувань Генпрокуратури України Сергій Горбатюк в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

Він нагадав, що запит з української сторони про допит Януковича направлявся до РФ судом.

ГПУ підготувала Януковичу підозру в справі митрополита ВолодимираУ Генеральній прокуратурі України анонсували вручення підозри колишньому президенту Віктору Януковичу.

«Наскільки мені відомо, з Росії прийшло підтвердження, що все-таки має бути цей допит – саме 25 листопада... Побачимо», – зазначив Горбатюк.

Нагадаємо, у червні Міністерство юстиції України направило в Мін'юст РФ запит про проведення допиту Януковича в режимі відеоконференції як свідка у «справі Майдану». Йдеться про допит Януковича у справі за обвинуваченням п’яти колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут» у вбивствах активістів Майдану.

У жовтні російський суд Ростова-на-Дону відмовився проводити допит Януковича через «скайп».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: