Луценко звернувся до Януковича: Welcome to Ukraine

Читать на русском
Генпрокурор закликав побіжного екс-президента приїхати в Київ, де його чекають закон і справедливість.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає найбільш правильним очний допит в українському суді побіжного в Росію екс-президента Віктора Януковича.

Про це він сказав на прес-конференції в Гаазі, пише «Сегодня», передає «Слово і Діло».

«Особисто я вважаю, що це був би найефективніший спосіб. Тим більше, що останнім часом Янукович вимагає очної ставки, надання йому доказів. Welcome to Ukraine – ласкаво просимо до Києва! Приїжджайте, Віктор Федорович, вас чекають справедливість і закон», – сказав Луценко.

Янукович розповів, чому втік з УкраїниЕкс-президент України Віктор Янукович розповів, чому втік до Російської Федерації в лютому 2014 року.

При цьому він зазначив, що сумнівається в якихось особливих показаннях, які може отримати українське правосуддя від Януковича через «скайп».

Нагадаємо, в лютому 2014 року Віктори Янукович втік з України. Його звинувачують в узурпації влади і злочинах проти протестувальників на Майдані.

Крім того, в ГПУ заявили, що 25 листопада у режимі відеоконференції може відбутися допит екс-президента Януковича.

Зазначимо, що вчора, Генеральний прокурор України Юрій Луценко обговорив з прокурором Міжнародного кримінального суду в Гаазі за злочини режиму Януковича і російську агресію проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: