Стало відомо, коли біля Станиці Луганської розведуть війська

Читать на русском
Розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської можуть почати з 26 листопада 2016 року за умови додержання режиму тиші з боку бойовиків.

За умови додержання режиму тиші з боку бойовиків розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської можна почати з 26 листопада 2016 року.

Про це у Facebook повідомила прес-секретар екс-президента України, представника України в Тристоронній контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Леоніда Кучми Дарка Оліфер, передає «Слово і Діло».

Україна порушить питання про нездатність бойовиків ОРДЛО до мирного врегулювання – КучмаБойовики ОРДЛО не дотримуються режиму тиші на трьох пілотних ділянках, які підготовлені для розведення військ сторін.

«За умови додержання режиму тиші з боку ОРЛО розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської можна провести з 26 листопада 2016 року», - написала Оліфер.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів на лінії розмежування.

Документом передбачено розведення сил і засобів в Золотому, Петровському і Станиці Луганської.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня - в Петровському.

Відзначимо, що на 9 жовтня було заплановано відведення сил поблизу Станиці Луганської, однак через обстріли російсько-терористичними військами позицій Збройних силах України строки відведення були перенесені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: