Чубаров пропонує створити спеціальний орган із питань Криму

Читать на русском
Депутат від Блоку Петра Порошенка Рефат Чубаров заявив, що в Україні має бути єдиний спеціальний орган, що займатиметься питаннями окупованого Криму.
Рефат ЧубаровФото з відкритих джерел

В Україні має бути єдиний спеціальний орган, що займатиметься питаннями окупованого Криму.

Про це заявив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Рефат Чубаров, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

Він зазначив, що громадські організації разом із Кабміном напрацювали проекти постанов, які регулюють питання переміщення осіб з окупованої частини території України, але наразі ці зміни досі не ухвалені.

«Кримське питання» не зникне з порядку денного ООН – КлімкінПавло Клімкін впевнений, що після ухвалення Третім комітетом Генеральної асамблеї ООН резолюції щодо Криму, кримське питання буде актуальним на порядку денному організації.

«Хочу, щоб зміни до постанов були повернуті до Міністерства з окупованих територій. Зараз є дуже велика незбалансованість різних відомств, які тією чи іншою мірою вирішують питання, пов’язані з окупованими територіями ... Без єдиної координації, ці питання будуть постійно затягуватися. Я свого часу пропонував, щоб питаннями окупованого Криму займався єдиний спеціальний орган – РНБО. Хтось має дуже чітко щодня збалансовувати, моніторити й вирішувати питання окупованих територій», – пояснив парламентар.

Чубаров підкреслив, що коло питань окупованого Криму є дуже широким і вони потребують негайного рішення.

Нагадаємо, в листопаді Росію вперше визнали окупантом Криму на міжнародному рівні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: