У Сімферополі заарештували ще двох «українських диверсантів»

Читать на русском
У суді Сімферополя пояснили, що арешт відбувся минулого тижня, проте відомо про це стало лише в понеділок.

Київський районний суд Сімферополя заарештував ще двох фігурантів справи про підготовку диверсій на об'єктах інфраструктури Криму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на РІА «Новини».

«Затримані та заарештовані ще два українських диверсанта», – сказали в суді.

Окупанти пояснюють, що один із заарештованих є нібито полковником Головного розвідуправління України Олексієм Стогнієм, другий – український офіцер Гліб Шаблій.

У суді пояснили, що «українські розвідники» були заарештовані минулого тижня, проте відомо про це стало лише в понеділок. Судове засідання пройшло в закритому режимі, підозрювані пробудуть під арештом два місяці. Повідомляється, що «спецслужби встановили їхні зв'язки з трьома диверсантами, яких затримали раніше».

У Києві поліція розшукує екс-офіцера ФСБ, який перейшов на бік УкраїниКолишній офіцер ФСБ, учасник АТО Ілля Богданов зник у столиці України. Про це заявили його знайомі та друзі.

Окупанти стверджують, що «українські розвідники» працювали в Криму під прикриттям. Затриманих звинувачують у спостереженні за об'єктами Чорноморського флоту, а також у планах здійснити диверсії на інфраструктурних об'єктах.

Раніше прес-служба ФСБ повідомила про затримання в Севастополі «диверсійно-терористичної групи Міноборони України». Тоді були заарештовані троє підозрюваних, які дали свідчення. Однак їхня зброя виявилася небойовою, призначеною для гри в страйкбол.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: