Колишній ФСБшник працюватиме у СБУ

Читать на русском
Колишній офіцер ФСБ Ілля Богданов, якого нещодавно викрали в Києві та намагалися вивезти до Росії, працюватиме у прес-центрі СБУ.
Ілля БогдановФото з відкритих джерел

Колишній офіцер ФСБ Ілля Богданов, якого нещодавно викрали в Києві та намагалися вивезти до Росії, працюватиме у прес-центрі СБУ.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Я дуже стомився і відходжу від спецоперації. Надалі мені випала нагода, крім моєї ідеї годувати людей, попрацювати на безпеку України у прес-центрі СБУ. Я погодився і подаю документи», – написав він.

Росія готує низку терактів в Україні – ЛуценкоРосія хоче провести на території України низку терористичних актів. Про це повідомив генпрокурор України Юрій Луценко.

Також Богданов пообіцяв, що книга про його історію та реальність ФСБ обов'язково вийде у світ. Він подякував співробітникам СБУ за своє звільнення й розповів деталі викрадення.

Раніше до столичних правоохоронців звернулися друзі й знайомі Богданова і заявили, що останній раз спілкувалися з ним 12 листопада. З того часу на зв'язок він не виходив. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом зникнення Богданова.

Нагадаємо, СБУ запобігла спробі викрадення і вбивства екс-офіцера Федеральної служби безпеки РФ Іллі Богданова, який у 2014 році перейшов на бік України і воював у складі добровольчого батальйону на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: