Суд у справі Єфремова перенесли на понеділок

Читать на русском
Печерський райсуд Києва продовжить розглядати продовження запобіжного заходу екс-нардепу Партії регіонів Олександру Єфремову 21 листопада.
Олександр ЄфремовФото: www.radiosvoboda.org

Печерський райсуд Києва продовжить розглядати продовження запобіжного заходу екс-нардепу «Партії регіонів» Олександру Єфремову 21 листопада.

Про це йдеться в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«Суддя Печерського райсуду Києва ухвалила перенести судове засідання на понеділок на 11:00 ранку», – передає кореспондент телеканалу.

Луценко анонсував нові затримання у справі про створення «ЛНР»Генпрокурор Юрій Луценко розповів, що в Генеральній прокуратурі достатньо доказів, аби затримати організаторів створення терористичної організації ЛНР.

За його словами, на сьогоднішньому засіданні, захист Єфремова оголосив про відведення судді Володимира Карабаня, але суддя не задовольнила це відведення.

Раніше Апеляційний суд Києва відмовив Єфремову в апеляції і залишив його під вартою до 24 листопада.

Нагадаємо, Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України 30 липня в аеропорту Києва. Також екс-нардепу ставиться пряма підтримка злочинної організації «ЛНР», а також незаконне заволодіння майном «Лугансквугілля».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: