Терористи вдарили по Широкиному з танків і БТРів

Читать на русском
Терористи обстріляли село Широкине в Донецькій області. Крім того, по позиціях українських бійців били з танків І Бтрів.

Терористи обстріляли село Широкине Донецької області з танка і бронетранспортерів (БТР).

Про це на своїй сторінці в Facebook пише прес-центр штабу АТО у зведенні станом на 06:00 19 листопада, передає «Слово і Діло».

«На маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів вони вели вогонь по наших позиціях в районі Водяного, Новотроїцького, Красногорівки, Широкиного, Талаківки і Павлополя. Красногорівка потрапила і під вогонь 152 міліметрової артилерії, а в районі Широкиного і Березового вогонь вели бронетранспортери. За Широкино кілька разів стріляв танк. З гранатометів різних систем, кулеметів, стрілецької зброї бойовики обстріляли Мар'їнку, Павлопіль, Талаківку», - розповіли в штабі.

Порошенко звільнив батьків дітей-інвалідів від військової службиПрезидент України Петро Порошенко підписав закон № 1448 Про військовий обов'язок і військову службу, який звільняє від військової служби осіб, які утримують дітей-інвалідів 1 або 2 групи.

На луганському напрямку терористи стріляли з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї по Кримському і Жовтого. Також за Станиці Луганській вів вогонь снайпер.

У той же час на донецькому напрямку окупанти з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів обстріляли Луганське і Авдіївку.

Всього за добу терористи здійснили 46 обстрілів.

Раніше повідомлялося, що необхідно монетизувати пільги для учасників АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: