Насалик не зміг відновити постачання електроенергії до Білорусі

Читать на русском
На цьому етапі НАЕК Енергоатом проводить лише підготовчу роботу для відновлення експорту електроенергії в Республіку Білорусь.

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик не виконав обіцянку відновити експорт електроенергії в Білорусь і Молдову наприкінці вересня-на початку жовтня 2016 року.

Про це він заявив 15 липня 2016 року, повідомляє «Слово і Діло».

Відзначимо, що НАЕК «Енергоатом» проводить лише підготовчу роботу для відновлення експорту електроенергії в Республіку Білорусь. Про це 14 листопада 2016 року заявив голова НАЕК Юрій Недашковський.

Щодо Молдови, то 15 листопада 2016 року в прес-службі Міністерства економіки республіки повідомили, що Україна заявила про готовність відновити постачання електроенергії на підставі контрактів, підписаних із молдовськими компаніями. Про це йшлося на засіданні Міжурядової комісії

Таким чином, з огляду на терміни обіцянки, «Слово і Діло» привласнює їй статус «не виконано».

Насалик не смог возобновить поставки электроэнергии в БеларусьSlovoiDilo

«Слово і Діло» зафіксувало 24 обіцянки міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика, з яких він виконав лише одну. Міністр встиг провалити сім обіцянок, але більша їх частина перебуває в процесі виконання. Коефіцієнт відповідальності політика – 4%. З повним переліком обіцянок Насалика можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: