Трамп обрав очільника апарату Білого дому

Читать на русском
Райнс Прибас високо цінується за організацію роботи з виборцями, а також за допомогу в об'єднанні партії після перемоги Трампа на праймеріз.

Дональд Трамп підтвердив, що призначить очільником апарату Білого дому республіканця Райнса Прибаса.

Про це пише The New York Times, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що ця посада, яка не потребує затвердження в Сенаті Конгресу США, є однією з ключових у новій адміністрації, головою якої буде сам Трамп.

Видавець правого сайту Breitbart News Стів Беннон буде призначений на менш публічну посаду старшого радника при президенті. Беннон, який керував виборчою кампанією Трампа на її фінальній стадії, також стане головним радником адміністрації щодо стратегічних питань.

Зимовий саміт НАТО перенесли через Трампа – ЗМІУ НАТО вважають, що новий очільник Білого дому просто не зможе прибути на саміт лише через кілька днів після інавгурації.

«Я дуже задоволений тим, що моя дуже успішна команда продовжує разом зі мною керувати нашою країною. Стів і Рінс – лідери високої кваліфікації, які добре працювали разом над нашою кампанією та привели нас до історичної перемоги. Тепер вони обидва будуть зі мною в Білому домі, й ми будемо працювати над тим, щоб зробити Америку знову великою», – заявив Трамп.

Зазначимо, що старшим радником Трампа та головним спеціалістом адміністрації зі стратегічних питань стане один із керівників передвиборчого штабу Стівен Беннон, який раніше працював керівним співробітником Breitbart News.

Нагадаємо, раніше газета New York Times опублікувала список найбільш імовірних претендентів на високі державні посади за президентства Дональда Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: