Відставка Деканоїдзе була заздалегідь запланована – Геращенко

Читать на русском
Відставка Хатії Деканоїдзе з посади голови Національної поліції була запланована кілька місяців тому.
Антон ГеращенкоФото з відкритих джерел

Відставка Хатії Деканоїдзе з посади голови Національної поліції була запланована кілька місяців тому.

Про це журналістам розповів нардеп від «Народного фронту», позаштатний радник очільника МВС Антон Геращенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на телеканал «112 Україна».

«Президент України свого часу рекомендував Арсену Авакову призначити Хатію Деканоїдзе начальником Національної поліції ... Її відставка була заздалегідь запланована, за кілька місяців. Для мене вона не була секретом уже дуже давно», – заявив Геращенко.

Начальник поліції Одеської області подав у відставкуУ керівництві Національної поліції України Одеської області можуть відбутися деякі зміни через відставку Лорткіпанідзе.

При цьому він підкреслив, що відставка Деканоїдзе не пов'язана з відставкою Міхеіла Саакашвілі з посади голови Одеської ОДА.

Нагадаємо, що сьогодні Деканоїдзе оголосила про свою відставку, оскільки, за її словами, політики намагаються впливати на процес кадрових призначень у правоохоронних структурах.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що виконувати обов'язки голови Нацполіції замість Деканоїдзе буде Вадим Троян. Раніше він обіймав посаду заступника голови правоохоронного відомства.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: