Замість Деканоїдзе тимчасово працюватиме Троян – Аваков

Читать на русском
Нинішній заступник голови Національної поліції Вадим Троян виконуватиме обов’язки глави правоохоронного відомства замість Хатії Деканоїдзе, яка сьогодні завила про відставку.
Арсен АваковФото з відкритих джерел

Нинішній заступник голови Національної поліції Вадим Троян виконуватиме обов’язки очільника правоохоронного відомства замість Хатії Деканоїдзе, яка сьогодні завила про відставку.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє «Слово і Діло».

Начальник поліції Одеської області подав у відставкуУ керівництві Національної поліції України Одеської області можуть відбутися деякі зміни через відставку Лорткіпанідзе.

«Виконувати обов'язки голови поліції буде Вадим Троян», – написав Аваков.

Нагадаємо, що Деканоїдзе пояснила свою відставку тим, що її повноважень і волі виявилося недостатньо для протистояння політичному тиску. За її словами, політики намагаються впливати на процес кадрових призначень у правоохоронних структурах.

Зазначимо, що Троян обіймає посаду заступника глави Нацполіції України з 4 березня 2016 року. Раніше він був начальником Головного управління Нацполіції в Київській області до 2015 року, Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області з 2014 до 2015 року. Також був заступником командира полку «Азов» у 2014 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: