КМДА анонсувало будівництво пересадочних вузлів на Петрівці і Подолі

Читать на русском
Ці проекти передбачають облаштування підвищеними платформами з автоматизованою системою пропуску пасажирів та встановлення павільйонів очікування з інформаційно-довідковим обладнанням.

У Києві побудують транспортні пересадочні вузли в Подільському і Оболонському районах, що сприятиме впорядкуванню проходу пасажирів до місць посадки-висадки.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА), передає «Слово і Діло».

Зокрема, будівництво буде здійснюватися в районі станції метро «Петрівка» (в місці примикання просп. Оболонського до вул. Вербової), а також на зупинці трамвайної лінії «Контрактова площа» на вул. Спаській.

Будівництво пересадочних вузлів сприятиме впорядкуванню проходу пасажирів до місць посадки-висадки, дозволить облаштувати на зазначених пересадочних вузлах підвищені платформи з автоматизованою системою пропуску пасажирів і встановити павільйони очікування з інформаційно-довідковим обладнанням.

Під час виконання робіт з будівництва транспортного пересадочного вузла на зупинці трамвайної лінії «Контрактова площа» можливе часткове закриття руху трамваїв та обмеження руху пішоходів.

В Києві реконструюють ще десять вагонів метроКорпорація Itochu з Японії готова модернізувати ще 10 вагонів Київського метрополітену, а також зацікавлена ​​в будівництві столичного метро.

Роботи в районі станції метро «Петрівка» триватимуть без обмеження руху наземного пасажирського транспорту.

Замовником зазначених робіт визначено «Київпастранс». Комунальне підприємство повинно вибрати генеральні проектну та підрядну будівельну організації для виконання робіт, розробити проектну документацію, організувати проведення і затвердження її експертизи.

Нагадаємо, що КМДА планує відкрити новий магістральний автобусний маршрут №118 «ст. м. Чернігівська – ст. м. Політехнічний інститут».

Раніше столична влада заявила, що розглядає кілька альтернатив будівництва нової гілки метро на Троєщину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: