КМДА запускає новий автобусний маршрут від метро «Чернігівська» до КПІ

Читать на русском
У КМДА зараз приділяють особливу увагу будівництву та облаштуванню транспортно-пересадочних вузлів у всьому місті.

Київська міська державна адміністрація планує відкрити новий магістральний автобусний маршрут №118 «ст. м. Чернігівська – ст. м. Політехнічний інститут».

Про це на своїй сторінці в Facebook пише директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА, депутат Київської міської ради VIII скликання від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Майзель, передає «Слово і Діло».

«Відкриття нового магістрального автобусного маршруту №118 «ст. м. Чернігівська – ст. м. Політехнічний інститут» стане приємною новиною як для жителів Дніпровського району, так і для всіх киян. Створення нових пересадочних вузлів – це швидкість, зручність і мобільність в пересуванні містом», – пише він.

За його словами, в КМДА зараз приділяють особливу увагу будівництву та облаштуванню транспортно-пересадочних вузлів у всьому місті.

КМДА збудує нову дорогу до аеропорту «Київ»Київська міська державна адміністрація звільняє території в Солом'янському районі столиці під будівництво нової під'їзної дороги до аеропорту «Київ».

«Територія біля станції метро «Чернігівська» потребує реконструкції – це необхідно і з точки зору безпеки, і з точки зору зручності для пасажирів громадського транспорту», ​​– поінформував Майзель.

Як повідомлялося, київська влада в найближчому майбутньому оголосить конкурс на обслуговування 112 маршрутів громадського транспорту.

Нагадаємо, що КМДА визнала доречним підготувати до запуску двосистемний tram-train зі станції «Троєщина-Березняки» до станції «Караваєві дачі».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: