У КМДА розповіли, коли в столиці почнуться нічні ремонти доріг

Читать на русском
Сьогодні в Київській міськдержадміністрації можуть розглянути питання нічних ремонтів доріг столиці.

Питання ремонту столичних доріг у нічні години Київрада може розглянути сьогодні.

Про це заявив депутат Київської міської ради Вадим Ноздря, пише «Голос.UA», передає «Слово і Діло».

«Нещодавно на комісії Київради з питань ЖКГ був розглянутий проект рішення, згідно з яким ремонтні роботи на київських вулицях будуть проводитися в нічний період. Дуже часто протягом робочого дня ми бачимо, як на аварійній ділянці одна людина працює, а ще п'ять працівників просто стоять поруч.

Тому виникають питання щодо інтенсивності ремонту дорожнього покриття та періоду проведення цих робіт. Зараз проект рішення комісії пройшов обговорення й ми чекаємо рішення Київради. Сьогодні воно може з'явитися в порядку денному», – підкреслив Ноздря.

В Україні можуть з'явитися платні приватні дороги – ОмелянПерші концесійні дороги (побудовані за рахунок приватних інвесторів) можуть з'явитися в Україні у 2017-2018 роках і будуть будуватися як альтернатива наявним автошляхам.

Водночас депутат відзначив низку труднощів, які перешкоджають ухваленню цього рішення, зокрема вартість робіт.

«З одного боку, автомобілісти підтримають таке рішення, але з іншого – зростає вартість робіт і виникає питання, як проводити роботи, якщо аварійна ділянка розташована біля житлового будинку. Зараз важливо правильно підійти до вирішення цього питання», – резюмував Ноздря.

Нагадаємо, раніше в зв'язку з ремонтом дорожнього покриття в столиці частково обмежили рух на Столичному шосе та вулиці Героїв Дніпра.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: