За підсумками дострокового голосування Клінтон лідирує в 5 штатах

Читать на русском
Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від демократів Хілларі Клінтон згідно з даними дострокового голосування лідирує на виборах у п'яти штатах.

Кандидат у президенти США від демократів Хілларі Клінтон, згідно з даними дострокового голосування, лідирує на виборах у п'яти штатах.

Про це повідомляє Slate, передає «Слово і Діло».

«Клінтон лідирує в штатах Колорадо, Флорида, Огайо, Невада і Вісконсін. Її суперник, республіканець Дональд Трамп, на даний момент заручився перевагою в штаті Пенсільванія», – пише видання.

У Флориді за Клінтон віддали голоси близько 1,78 млн тих виборців, які проголосували достроково, за Трампа – 1,67 млн. В Огайо представник демократів поки лідирує з відривом приблизно в 53 тис. голосів, у Неваді вона випереджає мільярдера на приблизно 33 тис. голосів. В Айові, Колорадо і Вісконсіні Клінтон також лідирує на основі даних дострокового голосування.

Дострокове голосування на виборах президента США б'є рекордиУ США побили рекорд із дострокового голосування на виборах президента країни. Щонайменше 46 млн осіб проголосували поштою або на виборчих дільницях.

У штаті Пенсільванія ситуація протилежна – з числа тих, хто проголосував достроково, близько 99 тис. жителів підтримали Трампа, а за Клінтон проголосували 85 тис. осіб.

Остаточно голоси виборців, що проголосували достроково, ще не підраховані, тому ситуація може змінитися.

Нагадаємо, в США сьогодні, 8 листопада, почалися вибори президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: