Податківці розповіли, який податок є основним у місцевих бюджетах

Читать на русском

Основним джерелом податкових надходжень до місцевих бюджетів в Україні є надходження з транспортного податку.

Основними джерелами фінансування місцевих бюджетів в Україні є транспортний податок, плата за землю та єдиний податок.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України, передає «Слово і Діло».

«Основним джерелом податкових надходжень до місцевих бюджетів в Україні є надходження з транспортного податку. Про це свідчать дані рейтингу «Вісник. Офіційно про податки», який оприлюднив структуру надходжень податкових платежів до місцевих бюджетів 2015 року й перші 10 місяців 2016 року», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, понад 80% надходжень до місцевих бюджетів за 2016 рік становлять надходження від транспортного податку (54%), плати за землю (17%) та єдиного податку (11%).

Податки, мита та прибуток: бюджетно-податкові зміни. Оцінка експертаЕксперт розповів, як вплинуть зміни до Податкового, Митного та Бюджетного кодексів на економічну ситуацію та бізнес-клімат.

Нагадаємо, що Державна фіскальна служба зафіксувала у 60,6% платників податків порушення закону щодо повноти нарахувань, виплат зарплати та інших доходів своїм працівникам.

Українці не будуть платити додаткових податків за страхову медицину. В Україні виплати на страхову медицину будуть вираховуватися з уже наявної системи оподаткування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: