СБУ затримала начальника ДФС Київської області

Читать на русском

Українська Служба безпеки зловила на корупції чергового податківця, цього разу – керівника ДФС Київщини.

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримали керівника головного управління Державної фіскальної служби в Київській області Василя Титарчука.

Про це в Facebook написав генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє «Слово і Діло».

«Департамент боротьби зі злочинами у сфері економіки Генпрокуратури спільно з «К» Служби безпеки України та внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби затримали на гарячому чергового податківця. Цього разу – начальника ДФС Київської області», – заявив генпрокурор.

За його словами, затриманий займався системними поборами з підприємців і підлеглих. Як встановило слідство, наближені до нього ДФС заносили гроші по 3-4 рази на тиждень. Крім того, генпрокурор додав, що разом з ним був затриманий і керівник одного з управлінь цієї ДФС.

«В ході обшуків вилучено 68 тисяч доларів, 100 тисяч євро, 1 мільйон гривень, брендові годинники, розписка на 160 тисяч доларів і печатки фіктивних фірм», – зазначив Луценко.

Нагадаємо, раніше військова прокуратура спільно зі Службою безпеки затримала першого заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби в Миколаївській області Романа Підгородинського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: