Кабмін назвав нову ціну за закордонний паспорт

Читать на русском
Кабінет міністрів України встановив вартість оформлення закордонного паспорта за 20 робочих днів – 253 грн, за три робочі дні – 506 грн.
Фото: travel-diary.com.ua

Кабінет міністрів України затвердив вартість оформлення та обміну паспорта громадянина України та паспорта для виїзду за кордон.

Про це йдеться в постанові уряду №770 від 2 листопада, передає «Слово і Діло».

Стало відомо, скільки українців цьогоріч отримали біометричні паспортиІз січня до вересня 2016 року в Україні було видано 993,1 тисячі біометричних паспортів, що майже вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Згідно з документом, закордонний паспорт буде коштувати 253 грн при оформленні за 20 днів і 506 грн при оформленні за три дні.

Оформлення (в тому числі замість втраченого або викраденого) та обмін паспорта громадянина України (у формі карти), крім оформлення паспорта громадянина України вперше, з дня оформлення заяви-анкети в термін не пізніше ніж через 20 робочих днів коштує 87 грн, не пізніше ніж через десять робочих днів – 174 грн.

Нагадаємо, з 1 листопада 2016 року всі українці можуть оформити паспорт громадянина України у вигляді ID-карти, який коштуватиме 279 гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: