Стало відомо, скільки українців цьогоріч отримали біометричні паспорти

Читать на русском
Із січня до вересня 2016 року в Україні було видано 993,1 тисячі біометричних паспортів, що майже вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року.

З 1 січня до 30 вересня 2016 року громадяни України отримали 993,13 тисячі паспортів для виїзду за кордон із біометричним електронним носієм.

Такі дані надали агентству УНН в Державній міграційні службі, передає «Слово і Діло».

За інформацією відомства, всього за вказаний період громадяни України отримали 1,736 млн закордонних паспортів, понад 993 тис. з яких – біометричні, що майже вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року. В ДМС також уточнили, що протягом вересня громадяни нашої країни отримали 187,8 тис. документів для виїзду за кордон, 112,6 тис. з яких мають електронний чіп.

Нагадаємо, 26 вересня Президент України Петро Порошенко повідомив, що Комітет Європарламенту з громадянських свобод підтримав надання Україні безвізового режиму.

Крім того, невдовзі в Україні можна буде оформити не лише закордонний, але й внутрішній біометричний паспорт. Як пообіцяв міністр юстиції Павло Петренко, такі документи почнуть видавати вже цього місяця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: