Грибовицька трагедія: прокуратура оголосила підозру чиновнику Львівської міськради

Читать на русском
Прокуратура Львівської області оголосила про підозру голові управління житлового господарства Львівської міськради Юрія Гольця. Наразі приймається рішення про обрання йому запобіжного заходу.

Прокуратура Львівської області оголосила про підозру начальнику управління житлового господарства Львівської міськради Юрію Гольцю.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, передає «Слово і Діло».

«Зараз йому обирають запобіжний захід. Звинувачення стосуються питання діяльності департаменту житлового господарства та інфраструктури в частині контролю дій ЛКП «Збиранка» за складування сміття та обвал на полігоні в Грибовичах», – йдеться в повідомленні.

В юридичному управлінні Львівської міської ради дивуються тому, що розслідування справи щодо підпалу сміттєзвалища в Грибовичах гальмується.

У Львові знайшли винних в обвалі сміття в ГрибовичахТроє посадових осіб львівського комунального підприємства підозрюються в злочинних порушеннях, які призвели до обвалу відходів на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова та загибелі людей.

«Ми через суд зобов'язали Жовківскую поліцію внести відомості до єдиного реєстру кримінальних проваджень. Правоохоронні органи мають звернути увагу не лише на працівників міської ради Львова, але й на всі інші служби, які були причетні до роботи звалища, до ліквідації наслідків підпалу, до пошукових робіт тощо», – зазначили в міськраді.

Нагадаємо, 30 травня на сміттєзвалищі в селі Грибовичі поблизу Львова стався обвал, в результаті якого під 20-метровим шаром сміття опинилися п'ятеро осіб.

16 серпня Галицький районний суд Львова за клопотанням прокуратури Львівської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому директору та заступнику директора ЛКП «Збиранка».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: