Україна виконала всі 144 вимоги щодо безвізового режиму з ЄС – Порошенко

Читать на русском
Україна виконала всі 144 вимоги щодо безвізового режиму з ЄС, тож до 24 листопада українці можуть отримати безвіз.

Україна може отримати безвізовий режим до 24 листопада.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко в своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

«Незважаючи на шалений опір, електронна система декларування працює, й перша її фаза успішно завершується ... Електронне декларування – це черговий крок до відкритості та відповідальності влади та ще один інструмент у новоствореній системі запобігання корупції», – пише Глава держави.

Експерт про надання безвізового режиму: проблема не в УкраїніПолітичний експерт пояснив, чому питання безвізового режиму та ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС не залежить від України.

За словами Президента, заповнюючи свої електронні декларації, тисячі українських держслужбовців передали загальний сигнал партнерам України в Європейському Союзі.

«Україна виконала всі 144 вимоги щодо безвізу, досягла всіх критеріїв. Розраховую, що за час, який залишився до саміту Україна-ЄС у Брюсселі 24 листопада, українці отримають це довгоочікуване рішення як визнання прогресу та знак солідарності», – підкреслив Порошенко.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко оприлюднив свою декларацію про доходи.

Раніше президент Європейської Ради Туск заявив, що Україна виконала всі необхідні вимоги для отримання безвізового режиму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: