Майже 10 тисяч чиновників подали е-декларації

Читать на русском
У Національному агентстві з питань запобігання корупції назвали кількість вже поданих документів до системи е-декларування.
фото: УНІАН

В системі електронного декларування зареєстровано 9577 щорічних декларацій чиновників про доходи та майновий стан, а всього внесено 12 131 документів.

Про це йдеться на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, пише «Слово і Діло».

«На вечір понеділка, на 18:38, в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, 11 747 декларацій. В системі працює 41 тисяч користувачів», – заявила увечері 17 жовтня глава НАЗК Наталія Корчак.

До ранку це число трохи збільшилося, а саме з 11 747 до 12 131 документів. Водночас, кількість щорічних декларацій на даний момент складає 9577.

Як відомо, відповідно до закону «Про запобігання корупції», усі чиновники повинні подати свої щорічні е-декларації до 1 листопада 2016 року.

Нагадаємо, раніше директор компанії-розробника е-декларування розповів про спроби злому системи. Водночас, в Національному антикорупційному бюро заявили про невідповідність е-декларацій чинному законодавству.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: