Порошенко подав е-декларацію

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко вніс свою електронну декларацію до Єдиного держреєстру за дві години до закінчення відведеного на це часу.

У власності Президента України Петра Порошенка – будинок вартістю 30 мільйонів гривень, шість земельних ділянок, три квартири та нежитлове приміщення.

Відповідний документ оприлюдено в Єдиному державному реєстрі декларацій, передає «Слово і Діло».

Порошенко вказав, що він є власником 104 компаній, від яких він отримав 86 млн грн сукупного доходу. Українському президенту також належать цінні папери на суму 160 млн грн.

На банківських рахунках Глава держави зберігає 26,3 млн доларів, 14,3 тис. євро і 540 тис. грн.

Майже 10 тисяч чиновників подали е-деклараціїУ Національному агентстві з питань запобігання корупції назвали кількість вже поданих документів до системи е-декларування.

Його дружина Марина Порошенко має рахунок у банку на 71 тис. грн і 9 тис. євро. Президент України отримав 8,2 млн грн від кредитних спілок і банків за свої внески. Готівкою президент зберігає 60 тис. доларів і 900 тис. грн. Глава держави також зазначив, що позичив третім особам 3,85 млн доларів і 1,1 млн грн.

Порошенко в декларації вказав, що на основній роботі він отримав дохід у розмірі 121 тис. грн, а його дружина за аналогічний період заробила 88 тис. грн.

За відсотками від інвестиційної діяльності Петро Порошенко отримав дохід у розмірі 12,4 млн грн. Також Президент заробив 46 млн грн курсової різниці при погашенні ОВДП від їх вартості.

Крім того, Президент задекларував 104 компанії, які зареєстровані в Україні, Росії, Іспанії, Литві, Польщі, Угорщині, Нідерландах, на Кіпрі та Британських Віргінських островах.

Раніше повідомлялося, що син Порошенка подав е-декларацію.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко задекларував 460 тис. грн і $43 тис. готівкою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: