Бойовики застосували заборонені міномети та артилерію на маріупольському напрямку

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань активно вели обстріл на маріупольському напрямку, застосовуючи заборонені міномети та артилерію.

Російсько-окупаційні війська з мінометів калібру 82 та 120 міліметрів, а також артилерії калібру 122 та 152 міліметра вели вогонь по Водяному, Лебединському та Широкиному.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«На маріупольському напрямку зафіксовано 44 провокації проти сил АТО. Бойовики обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї укріплення Збройних Сил України поблизу Талаківки, Павлопіля, Гранітного, Красногорівки та Мар’їнки, а по Водяному, Лебединському та Широкіному вкотре було застосовано вогонь ствольної артилерії калібрів 122 мм та 152 мм, мінометів калібрів 82 мм та 120 мм», – йдеться в повідомленні.

Також, за інформацією штабу АТО, з 120-мм мінометів була обстріляна українська армія в Новозванівці та Кримському, а з 82-мм – у Верхньоторецькому.

Нагадаємо, 18 жовтня в штабі АТО повідомили про застосування артилерії на маріупольському напрямі, а 17 жовтня на двох напрямках – луганському і маріупольському.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: