Бойовики продовжують застосовувати артилерію на маріупольському напрямку – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань застосували заборонену 122-мм артилерію на маріупольському напрямку.

Російсько-окупаційні війська з забороненої артилерії калібру 122 міліметра вели вогонь на маріупольському напрямі, обстрілявши Широкино, Водяне та Лебединське.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«На маріупольському напрямку відбулося 20 випадків порушення режиму припинення вогню. Ствольна артилерія калібру 122 мм, міномети обох калібрів були задіяні у Широкіному, Водяному та Лебединському», - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, на тому ж напрямку бойовики застосували міномети калібру 120 та 82 мм і озброєння БМП, ведучи вогонь у районі Талаківці, а в Красногорівці – стріляли по укріпленнях Збройних Сил України з гранатометів та стрілецької зброї.

«Ворог продовжує вести вогонь в напрямку Станиці Луганської з мінометів калібру 82 мм, а в районах Новоолександрівки, Золотого та Оріхового окупанти використали гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. У Верхньоторецькому підрозділи сил АТО опинилися під вогнем ворожих мінометів 82 калібру, а у Луганському та Авдіївці бойовики використовували вогонь БМП, гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецьку зброю», – йдеться в повідомленні.

Речник АТО Віктор Шубец. Дайджест подій.18.10.2016 ранокВійськове телебачення України

Нагадаємо, в штабі АТО повідомили про артилерійські обстріли на двох напрямках. Раніше бойовики обстріляли житлові райони Попасної, пошкодивши будинки і гаражі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: