Парубій попросив фракції розглянути законопроекти про реформу Ради

Читать на русском
Глава українського законодавчого органу Андрій Парубій звернувся до керівництва фракцій із проханням дати висновки щодо реформи парламенту.
Андрій Парубійфото: УНІАН

Фракції Верховної Ради та профільний комітет із питань регламенту повинні розглянути законопроект, який стосується парламентської реформи.

З такою думкою на погоджувальній раді виступив спікер парламенту Андрій Парубій, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я просив би, коли будуть засідання фракцій... щоб це питання (реформи Верховної Ради - Ред.) було розглянуте на фракціях і був якийсь висновок: позитивний або негативний - але щоб ми публічно могли вийти на позицію», – зазначив Парубій.

За його словами, парламентський комітет із питань регламенту також повинен розглянути це питання на найближчому засіданні. Парубій нагадав, що наприкінці попередньої сесії парламент не зміг досягти консенсусу в цьому питанні.

Нагадаємо, раніше Андрій Парубій пообіцяв, що у травні депутати розглянуть питання про реформування роботи Верховної Ради, але парламентарі навіть не внесли це питання до порядку денного. У той же час, народний депутат Максим Бурбак запевнив, що фракція «Народного фронту» підтримає законодавчі ініціативи щодо реформування роботи парламенту.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: