Полторак назвав найнеспокійнішу точку на Донбасі

Читать на русском
У Міноборони загострення під Широкиним пов'язують із ротацією підрозділів противника на цій ділянці фронту.

Наразі район Широкиного є найбільш неспокійною точою на всій лінії розмежування на Донбасі, проте Збройні сили України повністю контролюють ситуацію.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак у Києві в четвер, передає «Слово і Діло».

«Щодо Широкиного, то дійсно, там є загострення ... Ви пам'ятаєте, кілька днів тому там відбувся бій із диверсійно-розвідувальною групою противника, яка вийшла на наші підрозділи. Під час бою два диверсанта були знищені, два – підірвалися на мінах при відході, один був захоплений у полон й одному вдалося втекти. Саме після цього там загострилася ситуація. Після цього було ще одне бойове зіткнення з ДРГ противника й на сьогодні ця ділянка є найбільш неспокійною», – сказав міністр.

Степан Полторак пов'язує це з ротацією підрозділів противника на цій ділянці фронту.

«Зупинити мільйонну російську армію з ядерним потенціалом чим завгодно неможливо ... В нас достатньо зброї, в тому числі й нової, щоб вирішити завдання, які стоять перед ЗСУ. Міноборони не торгує зброєю й не продає», – уточнив міністр.

Вчора, 12 жовтня, повідомлялося, що російсько-окупаційні війська з артилерії калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм вели вогонь по позиціях Збройних сил України в Широкиному та Водяному.

Нагадаємо, що 10 жовтня російсько-окупаційні війська з артилерії калібру 122 мм також обстріляли позиції Збройних сил України в Широкиному.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: