«Київенерго» починає подачу тепла з 10 жовтня

Читать на русском
Станом на понеділок понад 90 відсотків об'єктів соцсфери отримали акти готовності до опалювального сезону.

ПАТ «Київенерго» з 10 жовтня розпочинає подачу тепла до столичних установ соціальної сфери згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації №958 від 5 жовтня.

Про це повідомила прес-служба компанії в понеділок, передає «Слово і Діло».

«Забезпечити з 10 жовтня підключення систем теплопостачання, почати подачу тепла в столичні школи, дитсадки й лікарні згідно з їхніми заявками, починаючи з 10 жовтня: в пологових будинках, лікувальних установах, дошкільних та навчальних закладах, а також у соціально-медичних установах, підпорядкованих департаменту соцполітики КМДА», – зазначено в розпорядженні.

Департаментам охорони здоров'я, освіти та соцполітики спільно з керівниками теплопостачальних підприємств та установ соцсфери доручено забезпечити організацію скоординованої роботи з підключення систем теплопостачання столиці.

У прес-службі зазначають, що станом на понеділок понад 90% об'єктів соцсфери отримали акти готовності до опалювального сезону.

«Київенерго» експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі. ДТЕК належить 72,4% акцій «Київенерго». Ще 25%+1 акція компанії належить державі.

Раніше в ПАТ «Київенерго» повідомили, що пов'язують зростання чистого збитку в першій половині 2016 року в 38% (до 752 млн грн) зі штрафами «Нафтогазу України», зростанням собівартості продукції, а також нарахуванням резервів на безнадійну дебіторську заборгованість.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: