Кличко не спромігся зупинити скандальну забудову над станцією метро «Героїв Дніпра»

Читать на русском
Будівництво торгового центру над станцією метро Героїв Дніпра й не думали припиняти. Зараз відбувається буріння свердловин для майбутнього ТРЦ.

Мер Києва Віталій Кличко не зупинив будівництво торгового центру над станцією метро «Героїв Дніпра» всупереч зобов'язанню, що забудова буде проходити лише за згодою мешканців району.

Цю обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало 30 вересня 2016 року.

Однак станом на 3 жовтня будівництво на «Героїв Дніпра» й не думали припиняти. Мешканець Оболоні Олексій Антонюк відзняв на відео, як над станцією метро відбувається буріння свердловин для майбутнього ТРЦ.

Нагадаємо, що будівництво торгово-розважального комплексу з підземними торговими й технічними приміщеннями на перетині Оболонського проспекту та вулиці Героїв Дніпра ведеться безпосередньо над куполом однойменної станції метро. В результаті будівельних робіт було пошкоджено перекриття, а платформа станції дала тріщину.

«Слово і Діло» зафіксувало 331 обіцянку мера Києва Віталія Кличка, 144 з яких він виконав. Рівень відповідальності міського голови становить 44%. З повним переліком обіцянок Кличка можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: