До Кличка прорвалися мітингувальники з кувалдою

Читать на русском
Жителі Оболонського району прорвалися до фойє Київради. Кияни протестують проти будівництва торгово-розважального центру над станцією метро Героїв Дніпра.
Фото з відкритих джерел

Близько десяти жителів Оболонського району прорвалися до фойє Київради. Кияни протестують проти будівництва торгово-розважального центру над станцією метро «Героїв Дніпра».

Про це пише depo.ua, повідомляє «Слово і Діло».

Люди тримали плакати «КП «Київський метрополітен» – стратегічний об'єкт», «Досить захаращувати Оболонь». Один із чоловіків тримав кувалду.

Видання повідомляє, що люди підготували низку вимог щодо забудови станції метро. Одному з представників киян дали виступити 3 хвилини, після чого мітингувальники ледь не виламали двері до зали засідань Київради, оскільки їм було мало цього часу.

У Краматорську європейських міністрів зустріли пікетомСьогодні у Краматорську до приїзду міністрів закордонних справ Франції Жан-Марка Еро та Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра місцеві влаштували мітинг.

Однак начальник київського метро Віктор Брагінський підтримав забудову станції «Героїв Дніпра». Він заявив, що якщо її зупинити, то це буде погано для самої станції, тому що на зиму вона залишиться «відкритою».

Після цього мер столиці Віталій Кличко заявив, що забудовник має пояснити киянам, для чого їм новий торгово-розважальний центр над станцією метро.

Зазначимо, три дні поспіль жителі Оболонського району перекривали вулицю з вимогою зупинити зведення торгового центру «Оазис» на площі. 8 вересня будівельники пробили стелю станції метро, внаслідок чого стіни та платформа вкрилися тріщинами.

Нагадаємо, вчора родичі військових пікетували посольства Німеччини та Франції.

Жителі Оболонського району прорвалися до фойє Київради. Кияни протестують проти будівництва торгово-розважального центру над станцією метро Героїв Дніпра.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: