Туреччина-Україна: де дивитися матч відбору на Чемпіонат світу-2018

Читать на русском
Сьогодні в турецькому місті Конья відбудеться матч відбіркового туру на Чемпіонат світу з футболу 2018 року між збірними Туреччини та України.

У четвер у рамках відбору на Чемпіонат світу з футболу 2018 року відбудеться матч між збірними Туреччини та України.

Поєдинок пройде в турецькому місті Конья на однойменному стадіоні, старт матчу запланований на 21:45 за київським часом, повідомляє «Слово і Діло».

У заявці збірної України 25 спортсменів. Орієнтовний стартовий склад української команди: Андрій Пятов, Едуард Соболь, Олександр Кучер, Євген Хачеріді, Богдан Бутко, Тарас Степаненко, Сергій Рибалка, Євген Коноплянка, Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець.

Збірна мільйонерів: скільки отримують гравці збірної України з футболу в клубахСлово і Діло вирішило дізнатися, скільки отримують гравці збірної України з футболу в своїх клубах.

Наставник збірної Туреччини Фатіх Терім попередньо обрав на матч з українцями таких гравців: Волкан Бабаджан, Шенер Озбайракли, Сердар Азіз, Каан Айхан, Мехмет Топал, Ісмаїл Кейбаші, Окай Йокушлу, Озан Туфан, Емре Мор, Хакан Чалханоглу, Дженк Тосун.

На поєдинку очікується аншлаг: розкуплені всі 41 тисяча квитків. Подивитися матч в Україні можна буде в телевізійній трансляції на каналах «Україна» та «Футбол-1».

Нагадаємо, перший матч відбору на ЧС-2018 Україна провела зі збірною Ісландії. Київський поєдинок завершився з рахунком 1:1. Так само на виїзді зіграла зі своїм першим суперником, збірною Хорватії, команда Туреччини.

Раніше повідомлялося, що матч між збірними України та Косово відбудеться на нейтральній території, в польському Кракові, з огляду на невизнання Україною незалежності Косово.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: