У БПП ще не обговорювали скасування безвізового режиму з Росією

Читать на русском
Фракція Блоку Петра Порошенка досі не обговорювала питання про можливе скасування безвізового режиму з Російською Федерацією та вважає, що рішення з цього питання має бути виваженим і продуманим.
Фото: bykvu.com

Фракція «Блоку Петра Порошенка» досі не обговорювала питання про можливе скасування безвізового режиму з Російською Федерацією та вважає, що рішення з цього питання має бути виваженим і продуманим.

Про це заявив заступник глави парламентської фракції Сергій Березенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Парубій пропонує запровадити візовий режим із РосієюПарубій заявив про реєстрацію проекту постанови, яка скасовує безвізовий режим між Україною та Росією.

«Такої дискусії ми на фракції не провели. Нам потрібно буде провести консультації, зокрема з паном Клімкіним, із Міністерством закордонних справ, тому що всі наші зусилля зі збереження миру можуть бути перекреслені якимись не до кінця продуманими діями», – розповів Березенко.

Він вважає, що насамперед потрібно думати про можливі наслідки, наприклад, про те, що таке рішення може спричинити загострення ситуації на лінії зіткнення в зоні проведення АТО на Донбасі.

Нагадаємо, що після арешту в Росії українського журналіста Романа Сущенка глава Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що не виключає розгляду питання про запровадження візового режиму з РФ та розширення санкцій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: