У Держприкордонслужбі декомунізували підрозділи

Читать на русском
У Державній прикордонній службі України проводяться заходи з ліквідації символів комуністичного тоталітарного режиму.

У Державній прикордонній службі України проводиться ліквідація символів комуністичного тоталітарного режиму.

Про це повідомляють у Державній прикордонній службі України, передає «Слово і Діло».

У рамках заходів із декомунізації в прикордонному відомстві уточнено та перейменовано раніше присвоєні радянські. Зважаючи на перейменування певних населених пунктів, назви окремих загонів і відділів прикордонної служби, які перебувають в межах цих пунктів, також змінюються.

Так, Котовський прикордонний загін перейменовано на Подільський, а відділ прикордонної служби «Іллічівськ» Одеського прикордонного загону – на «Чорноморськ».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що держава підвищуватиме технологічне забезпечення прикордонниківСказано 14 листопада 2015 р.Статус обіцянки: Архів

Загалом у прикордонному відомстві налічується 34 іменних підрозділи, 11 з яких уже названі на честь видатних українських діячів та діячів новітнього часу в історії України.

Серед них – відділ прикордонної служби «Шалигіне» імені Петра Калнишевського, відділ прикордонної служби «Мігове» імені українського козацтва, корабель морської охорони «Павло Державін» та інші.

14 вересня повідомлялося, що єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Йоганнес Ган планує анонсувати на саміті YES в Києві нову програму ЄС для боротьби з корупцією в Україні.

Нагадаємо, що США підтримають Нацгвардію України та Держприкордонслужбу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: