Завтра Київська облрада обере кандидатів на посаду голови ОДА

Читать на русском
Завтра на засіданні депутати Київської обласної ради проведуть позачергове засідання, на якому проголосують за кандидатів на посаду голови Київської обласної державної адміністрації.

Завтра, 20 вересня, Київська обласна рада проведе позачергове засідання, на якому депутати проголосують за кандидатів на посаду голови Київської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє прес-служба Київської облради, передає «Слово і Діло».

«Під час засідання позачергової дев'ятої сесії Київської обласної ради депутати розглянуть питання «Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Київської обласної державної адміністрації» депутати проголосують за кандидатів на посаду голови КОДА, яких у подальшому запропонують Президенту України», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 10 вересня Петро Порошенко звільнив голову Київської ОДА Максима Мельничука.

Раніше стало відомо, що 9 вересня правоохоронці затримали заступника голови Київської облдержадміністрації Ігоря Любка. Голова МВС Арсен Аваков заявив, що той через посередника – начальника управління Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА Юрія Пуденка – вимагав та отримав хабар у розмірі 200 тис. грн. Любко заперечує звинувачення та попросив припинити його повноваження на час службової перевірки.

Пізніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство вивчає роль глави Київської ОДА Максима Мельничука в історії з хабарем, за підозрою в якому був затриманий заступник останнього Любко. Луценко також повідомив, що «кілька днів тому Мельничук терміново подав у відставку». Його дружина заявила, що не знає, де знаходиться чоловік і в 4 ранку написала відповідну заяву про зникнення в поліцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: