Порошенко звільнив голову Київської ОДА Мельничука

Читать на русском
Петро Порошенко підписав наказ про звільнення з займаної посади голову Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука.

Президент України Петро Порошенко звільнив із займаної посади голову Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука.

Відповідний указ №389 опублікований на сайті глави держави і датований 9 вересня, передає «Слово і Діло».

Згідно з документом, київський губернатор звільнений після поданої ним заяви про відставку.

Зазначимо, що керівник Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук ще 1 вересня написав заяву про відставку.

Віце-президент і академік Національної академії аграрних наук України Максим Мельничук був призначений на посаду київського губернатора 3 лютого 2016 року.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що у зв'язку із затриманням на отриманні хабара заступника голови Київської ОДА Ігоря Лобко слідство перевірить також і його начальника Мельничука на причетність до цього злочину.

«Слідство вивчає роль у цьому злочині голови ОДА Мельничука, який кілька днів тому терміново подав у відставку», - повідомив генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook.

Тим часом глава МВС Арсен Аваков повідомив на своїй сторінці в Facebook про затримання Любко.

«9.09.2016 працівники Департаменту захисту Національної економіки поліції України спільно з ГПУ затримали заступника голови Київської облдержадміністрації Любко Ігоря Віталійовича, який через посередника Пуденко Юрія Владиславовича - начальника управління Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 200 тис. грн. від своєї підлеглої за безперешкодне переведення до іншого державного органу», - написав Аваков.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: