Заступник голови Київської ОДА попросив призупинити його повноваження

Читать на русском
Ігор Любко, якого 9 вересня правоохоронці затримали на отриманні хабара, заперечує свою провину й просить призупинити його повноваження на час службової перевірки.

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації Ігор Любко заперечує свою провину й просить призупинити його повноваження на час службової перевірки.

Про це він заявив сьогодні під час апаратної наради Київської ОДА, передає «Слово і Діло».

Зокрема, він заявив про необхідність детального розслідування й службової перевірки щодо інциденту з його затриманням.

Звільнений губернатор Київської області зникДружина екс-голови Київської облдержадміністрації Галина Мельничук не знає, де перебуває її чоловік. Вона написала відповідну заяву про зникнення Мельничука у поліцію.

«Я не порушував закон і діяв на своїй посаді заступника голови ОДА виключно в рамках законодавства та своїх посадових обов'язків. Мені нічого приховувати. Разом із тим я подав клопотання щодо створення робочої групи для проведення ретельної й незаангажованої службової перевірки. Щоб вона була неупередженою, прошу на час перевірки призупинити мої повноваження на посаді заступника голови Київської обласної державної адміністрації», – зазначив Любко.

Заступник голови ОДА утримався від оцінок свого затримання, пославшись на таємницю слідства.

«Я надав необхідні пояснення слідчому. Впевнений, неупереджене розслідування підтвердить мою невинуватість», – повідомив Любко.

В п'ятницю, 9 вересня, за підозрою у вимаганні хабара в Києві затримали заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любка.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко звільнив з обійманої посади голову Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: