Звільнений губернатор Київської області зник

Читать на русском
Дружина екс-голови Київської облдержадміністрації Галина Мельничук не знає, де перебуває її чоловік. Вона написала відповідну заяву про зникнення Мельничука у поліцію.

Галина Мельничук дружина екс-голови Київської обласної державної адміністрації написала заяву у поліцію про зникнення її чоловіка.

Про це повідомляє «112 Україна», передає «Слово і Діло».

За її словами, останній раз вона розмовляла з чоловіком о 16:30 9 вересня. Місцезнаходженням Мельничука не володіють і його помічники.

Зараз Галина прибула в їх будинок під Києвом, де з вечора приблизно до 4-ї ранку проходили обшуки.

Рахунок спійманих на хабарах чиновників іде на сотні – заступник голови НацполіцііЗа словами заступника голови Національної поліції, з початку 2016 року силовики затримали близько 600 чиновників-корупціонерів.

За словами дружини Мельничука, правоохоронці приїхали на обшук з підставними свідками, зламали двері, понівечили меблі і винесли з будинку зброю і прикраси.

«Мені повідомили пізно ввечері, що до мого будинку потрапили чужі люди, озброєні, які зайшли до будинку і нікого не впускали. Вони дозволяли собі робити різні речі, тому, коли я дізналася, що тут, то зателефонувала своїй мамі, вона прибула трохи раніше, я була далеко за містом з дітьми. Вони її не впустили до будинку, дуже некоректним тоном спілкувалися з жінкою і забороняли знімати відео», – говорить Мельничук.

«Вони навіть не запустили сусідів, вони привезли з собою понятих, які були підставними людьми, тому що, як сказали мені сусіди, вони вийшли з ними з однієї машини», - каже дружина екс-посадовця.

Раніше повідомлялося, що Президент України Петро Порошенко звільнив голову Київської ОДА Максима Мельничука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: