Порошенко зустрінеться з двома кандидатами в президенти США

Читать на русском
Під час робочого візиту до сша Президент України Петро Порошенко планує зустрітися з обома кандидатами в президенти США Хілларі Клінтон і Дональдом Трампом.

Глава України Петро Порошенко в рамках візиту в США планує зустрітися з обома кандидатами в президенти США Хілларі Клінтон і Дональдом Трампом.

Про це повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«18-21 вересня президент України здійснить візит у Сполучені Штати Америки, де виступить у Генасамблеї ООН і в Раді Безпеки ООН і проведе низку двосторонніх зустрічей з лідерами ключових держав», - написав він.

«Станом на сьогоднішній день підтверджена зустріч з Хілларі Клінтон», - зазначив Цеголко.

Клінтон випереджає Трампа на 6% – опитуванняКандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає свого суперника Дональда Трампа на 6%. Про це свідчать результати опитування.

Зустріч з Трампом чекає на підтвердження.

Зазначимо, що виступ президента України Порошенка на 71-й сесії Генеральної Асамблеї ООН заплановано на першу половину дня 21 вересня.

71-а сесія Генасамблеї ООН почала роботу в штаб-квартирі всесвітньої організації в Нью-Йорку 13 вересня. Головою 71-ї сесії обрано дипломат з Фіджі Пітер Томсон.

Нагадаємо, Хілларі Клінтон, і Дональд Трамп, кандидати на пост президента США від Демократичної і Республіканської партій відповідно, здобули перемогу над своїми внутрішньопартійними суперниками у ключових штатах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: