Справа Мельничука і Любка може розвалитися в суді – Ситник

Читать на русском
Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що справа про хабар екс-заступника глави Київської ОДА Ігоря Любка, за яким перевіряють його начальника Максима Мельничука, може розвалитися в суді.
Артем СитникФото з відкритих джерел

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що справа про хабар екс-заступника глави Київської ОДА Ігоря Любка, за яким перевіряють його колишнього начальника Максима Мельничука, може розвалитися в суді.

Про це Ситник розповів на брифінгу в Харкові, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на телеканал «112-Україна».

Порошенко звільнив голову Київської ОДА МельничукаПетро Порошенко підписав наказ про звільнення з займаної посади голову Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука.

Він наголосив, що поліція не захотіла співпрацювати з НАБУ, хоча ця справа повинна бути підслідна Бюро.

«Знову будуть проблеми з цією справою. Ви бачили це на прикладі справи мера Вишгорода, який зараз повністю відновлений на посаді, у нього немає обмежувальних заходів у зв'язку з порушенням правил підслідності, але чомусь правоохоронні органи все одно йдуть на ці порушення», – наголосив глава НАБУ.

Нагадаємо, раніше глава МВС Арсен Аваков повідомив, що Мельничук може бути оголошений у розшук, оскільки втік під час затримання посередника у хабарництві. Зазначимо, що Любка затримали учора за хабар в 200 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: