Іванющенко досі перебуває в міжнародному розшуку – ГПУ

Читать на русском
Колишній депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко на прізвисько Юра Єнакієвський перебуває в міжнародному розшуку Інтерполу. Про це заявив заступник генпрокурора Євген Єнін.
Юрій ІванющенкоФото з відкритих джерел

Колишній депутат від «Партії регіонів» Юрій Іванющенко на прізвисько «Юра Єнакієвський» перебуває в міжнародному розшуку Інтерполу.

Про це в ефірі «5 каналу» розповів заступник генпрокурора Євген Єнін, інформує «Слово і Діло».

«Станом на цю хвилину стоїть червона картка в Інтерполі, оскільки це (зняття з міжнародного розшуку – Ред.) не відбувається автоматично з рішенням того чи іншого суду. Безумовно, захист цього добродія буде використовувати це рішення, але це не означає, що в цій справі поставлено крапку», – наголосив він.

Суд припинив переслідування «Юри Єнакієвського»Рішення про припинення переслідування Іванющенка виніс суддя, який ухвалював рішення про звільнення Корбана.

Зазначимо, що сьогодні депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко заявив, що олігарха Іванющенка втретє зняли з міжнародного розшуку. Його оголошували в розшук у зв'язку зі звинуваченням у привласненні, розтраті майна в особливо великих розмірах.

Нагадаємо, в серпні Іванющенко програв суд Лещенку. Він позивався до Лещенка, вимагаючи вибачень за те, що був названий «смотрящим» за державними підприємствами в часи Януковича.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: