Іванющенко програв суд Лещенку

Читать на русском
Колишній депута від Партії регіонів Юрій Іванющенко програв у суді справу проти народного депутата від фракції Блоку Петра Порошенка Сергія Лещенка.
Юрій ІванющенкоФото: forbes.net.ua

Колишній депутат від «Партії регіонів» Юрій Іванющенко, відомий як «Юра Єнакієвський», програв у суді справу проти народного депутата від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергія Лещенка.

Про це сам Лещенко написав у Facebook, інформує «Слово і Діло».

В задоволенні позову Іванющенку відмовив Печерський районний суд Києва. Він позивався до Лещенка, вимагаючи вибачень за те, що був названий «смотрящим» за державними підприємствами в часи Януковича.

«Партія регіонів» заплатила американському журналісту за інтерв'ю з Азаровим – нардепНардеп від БПП Сергій Лещенко розповів нові подробиці про оприлюднену раніше «чорну бухгалтерію» «регіоналів».

«Соратник Януковича взявся судитися після мого ефіру на Savik Shuster Studio від 20 листопада 2015 року, де я нагадав, що Іванющенко був «смотрящим» Януковича та перевірявся слідством у справі Майдану на причетність до підвозу в Київ «тітушок», – розповів Лещенко.

Депутат зазначив, що Іванющенко доводив у позові, що не може бути «смотрящим», оскільки це слово використовується в жаргоні ув’язнених, а він ніколи не сидів.

«Щодо «тітушок» йому також не було оголошено підозру, а тому він начебто непричетний», – наголосив Лещенко.

Зазначимо, що Іванющенко має 10 днів на апеляцію.

Нагадаємо, міжнародна кримінальна поліція Інтерпол знову розшукує «Юру Єнакієвського».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: