Санкції змушують скасувати накопичувальну пенсію в Росії

Читать на русском
Проте російська держава зберегла здатність провести індексацію пенсій і зберегти в Бюджеті всі виплати за соціальними пенсіями.
Ольга Голодец

Проект Федерального бюджету передбачає заморожування накопичувальної частини пенсії на три роки – з 2017-го до 2019-го. Не виключене й повне скачування накопичувальної частини пенсії.

Про це повідомила в п'ятницю віце-прем'єр РФ Ольга Голодець, що курирує соціальний блок в уряді, передає «Слово і Діло» з посиланням на російський «Інтерфакс».

«На три роки в Бюджеті Мінфіном не доведені трансферти на накопичувальну пенсію», – говорить вона.

При цьому Голодець зазначила, що в Бюджеті повністю врахована індексація пенсій та всі виплати за соціальними пенсіями.

Італія відмовилася зняти санкції з РосіїІталійський парламент не підтримав проект резолюції щодо скасування санкцій проти Росії, яку запропонувала проросійська партія «Рух 5 зірок».

Як повідомлялося раніше, США пояснили розширення секторальних санкцій проти громадян РФ та України, а також низку російських компаній прагненням припинити можливий обхід попереднього рівня обмежень, а також прагненням нагадати Росії про повне виконання Мінських угод.

Нагадаємо, якщо Росія не виконає свою частину Мінських домовленостей про деескалацію конфлікту на Донбасі та не поверне Україні Крим, антиросійські санкції залишаться в силі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: